Vitt

I min värld finns det några få vita plagg som är acceptabla och snygga att använda, det är vita strumpor, vita sneakers/tygskor, vita toppar, t-shirts, skjortor och linnen samt vita underkläder och på fotbollsplan. Vita klänningar är godkänt vid några få tillfällen, typ studenten, ens eget bröllop och kanske vid midsommar. Vitt i kombination med svart är nästan alltid fult och ser både tacky och billigt ut, iallafall på klänningar, medan vita byxor är bland det fulaste jag vet. Vitt är mestadels fult på kläder, speciellt klänningar som ska vara "sexiga".

Med tanke på hur lång min lista av accepterad plagg blev så känner jag mig lite som en hypocrite, men jag klagar hemskt ofta över fula vita plagg. Men, nu till poängen och en känsla jag aldrig känt förut - jag hittade världens sötaste klänning och den är vit.


Jag förstår inte själv varför, men jag är fast.
Jag ser den här sötnosen tillsammans med bruna gladiatorsandaler eller kilklackar, en brun väska och matchande smycken samt jeansjacka i sommar.

 

Jag kanske börjar bli en softie, börjar kanske tycka att vita söta klänningar är fint ändå (men aldrig med svart till!). Det är typ revolution i mitt huvud just nu.