Eslöv

Inget internet betyder inget liv i bloggen. Och fullt upp med annat skulle man kunna säga. Bloggen har inte blivit så prioriterad men här är en liten update, så ska jag försöka bättra mig.

Givetvis förstår jag att ni saknar mig oerhört. Det är ömsesidigt. Men Eslöv är mot all förmodan bra, jag trivs döbra och har sjukt kuuuul. Fotbollstränare ska det tydligen bli av mig också.. Kom hit för att läsa allmän åk 3, men det visade sig att jag sjukt nog bara behövde läsa upp Svenska B. 30 timmars svenska i veckan gick inte riktigt ihop, så då blev det fotbollstränarutbilningen här istället. Massa fotboll, men det gillar vi :) Har börjat spela med Lunds BK nu också som spelar i division 2, så det känns bra. Har dessutom införskaffat mig en innebandyklubba för att utmana mig själv lite. Känns konstigt att gå in i ett lag och vara sämst, men innebandy it is. Och fyra timmars dans har jag på schemat i skolan. Det innebär 10 träningar i veckan, om jag går på alla, plus matcher i innebandyn och fotbollen. Om jag inte blir lite fit nu så är det kört för mig. Då kan jag ge upp.

Syrran vad här och hälsade på i helgen och vi körde hårt. Utgång i Malmö i fredags där grabbarna körde lasershow på scenen. Idiot 1, 2 och 3. De två sista medverkade tyvärr inte. Kan inte riktigt förklara vad det innebär, det måste upplevas. Dock så kommer det komma upp bilder lite senare när jag fått igång internetet på rummet. Jag lovar.
I lördags så körde vi en "lugn och städad" internatfest i vårt kök. Nerdragna gardinstänger, trasiga taklampor, kastade stolar och sist men inte minst en sönderskallad glasruta. Städat var ordet... Riktigt lyckad kväll som avslutades med en dusch från min sida. Låt oss bara säg att det behövdes. Snart är det fredag igen, då kör vi!