London baby!

Tankte skriva att det ar sista gangen jag forsoker med den har bloggen nu, men jag kanner mig sjalv och ger saker alldeles for manga chanser. Kul att se att jag fortfarande har nagra lasare kvar, but why? Tappra manniskor som inte ger upp hoppet om mig. 

Just nu befinner jag mig i alskade london (darav brist av prickar over bokstaver) och ska snart aka tillbaka hem, hem till Oslo. Jag har haft en underbar vecka tillsammans med min fina moster, kusin och mormor. Julfirande, mys, lite engelska pubar och shopping, I love it. Gillar att jag overanstrangde min vanstra arm sa brutalt nar vi shoppade i Westfield att jag vaknade upp gratandes mitt i natten och ville amputera bort min arm, har aldrig kant nagot liknande. Jag borde alltsa shoppa mer! Ska bli supertrakigt att aka hem faktiskt, skulle garna stanna en vecka till. Men jag far val ta en tripp hit snart igen helt enkelt!

Annars sa rullar det nya livet som jag inte berattat nagot om alls. Jag jobbar som bartender pa den fina restaurangen Christiania med skona kollegor, och sa lite bar/nattklubb pa Ophelia men det ar mest helger bara. Dar har vi lite jobb, sa har jag nagonstans att bo numera, vi fick var lagenhet for tva veckor sen och det ar sa overdrivet skont att antligen ha nagonstans att bo. Annars hander det inte sa mycket just nu, jobb jobb jobb - men jag gillart.

Funderar starkt pa att borja uppdatera mer, jag haller ju inte koll pa dagarna alls. Nagon dag ska det komma upp lite magaluf-bilder ocksa, och om jag har nagonsting mer. Nagot maste forgylla den har bloggen.