Sommaren är kort...

Nu kan jag dö lycklig, jag har fått spendera tid med Niclas Karlsson. Niclas Karlsson kan beskrivas med många ord, tenniskungen, mr. fister, ordförande i min fanclub och cheerleader för Kims balettgrupp. Jag har inte bara spenderat två nätter tillsammans med honom på mitt lantställe i södertälje, jag har även fått nöjet att sova i samma rum som honom och Kimpossible i Lambohov. Den senare varken med fri vilja eller med nöje. Man kan tänkte sig att det är en stor dos av Niclas, men det är inte slut där. Äventyren fortsätter och jag kan stolt säga att Niclas har varit en stor del av min senaste vecka. Tack så hemskt mycket för allt, verkligen tack...

Förutom att ha avgudat Niclas Karlsson de senaste veckorna sen jag skrev sist så har jag mest spenderat tid med Kimsi. Tre veckor på sportscamp gick snabbt och efter både midsommarfirande, bröllop och vecka 2-fest hos Skogens så var det dags att lämna norrköping. Det var förövrigt hemskt trevligt hos Gustav, tack för det!
Från nkpg till lkpg i början på förra veckan där det blev lite födelsedagsfirande för Kimzanh som fyllde många år dagen före jag. Grill med "hans grabbar" och lite annat mys innan vi drog oss vidare till sthlm för att snabbt hälsa på min familj som vi inte sett på en månad, och innan vi flyttade vidare till landet på södertälje där det var dags att fixa. Vi kom dit sent i torsdags förra veckan, och på fredagen så joinade Niclas oss innan det kom ännu mer folk på lördagen då jag skulle fira 20årsdagen med grill och bra sällskap. Mina finaste vänner kom på kvällen och förgyllde min dag och kväll. Ni är awesome.
På söndagen så var det dags att dra sig tillbaka till lkpg där jag vi stannade i fram till imorse. Den här veckan har blivit lugn och förutom att ha myst bort livet så har vi umgåtts lite med den omtalade Niclas, lite tennis spelade grabbarna, lite film, lite shopping och lite annat. Just nu sitter jag i mitt rum i sthlm, mitt rum som saknar säng efter ett besök på IKEA under dagen. Man kan tänka sig att jag borde ha kommit hem med en säng istället för att ha blivit av med en, men nej.. Min nya 160 säng fick inte plats i bilen. Det får lösas nere i skåne sen, jag får hoppas på att min lillesyster inte sover hemma nu de sista tre veckorna så att jag kan utnyttja hennes säng.
Vilket låååångt inlägg det här blev och jag hoppas att en viss Karlsson är nöjd. Nu ska jag vara lite social, men det kan komma upp lite bilder någon gång i framtiden från de senaste veckorna. Pussis ♥