Årets sista vecka

Längesen jag skrev, fast att jag skulle bli bättre. I måndags blev det ett snabbvisit hos Jocke, där Mohlen, Fanny, Sanchez, Jojje och Jeppe chillade galet innan utgång. Det blev någon timmes trevlig sällskap med fina vänner innan jag hämtade upp Yasmin på vägen hem och vi hade chillkväll med Mamma Mia och massa godis.
I tisdags vaknade vi och åt lite frulle innan jag begav mig till stan för att möta upp Fanny och kolla på världens bästa Despicable me, på 3D! Kan seriöst vara den bästa filmen jag någonsin sett. Jag, Kimsi och Niclas kollade på den i lördags också, dvs innan bion, haha. Några timmar senare så lämnade jag Fanny för att möta upp Caroline och My och åka hem till min lånade lägenhet i Solna. Vi lagade god mat och hade det supermysigt, som alltid. Senare på kvällen kom Kim och Niclas, som hade bestämt sig för en liten spontanresa till Stockholm, så det var bara att hämta dem. 
Igår, alltså onsdag, tog vi en liten sväng i Kista och gick till farmor för att fika lite. På kvällen hade vi planerat utgång tillsammans med Rosanna, Mohlen, Sanchez och Oscar. Det blev mest chill på medis, lite Underbara Bar och sen 54an innan vi rörde oss hemåt igen.
Idag är det torsdag och vi har mest tagit det lugnt och nu på kvällen så åkte vi hem till mamma där syskonen var, åt lite middag, umgicks och delade ut lite julklappar eftersom att alla firade jul på olika ställen. Hade inte fått någon 20årspresent än, så fick en ny bil idag i både födelsedagspresent och julklapp, så det känns grymt. Eller ja, ny och ny, men ny för mig! Dagens lärdom är att aldrig spela Fia med knuff med Marcus, 5år, han är en lika bra förlorare som jag. Dock så förlorar jag aldrig, jag vinner. '
Imorgon är det dags att röra sig tillbaka till Linköping för att fira Nyår där. Det har varit några riktigt bra dagar i fina huvudstaden, det är sjukt vad man märker hur mycket man saknar folk när man träffar alla, har varit helt underbart att ha träffat alla bästaste. Nu har jag skrivit jättemycket och det är dags att sova, natti ♥