Bra helg i Eslöv

Snö, överallt. Det ska inte ens vara vinter i skåne. Men trots att jag hatar det så kan det vara mysigt, lite som igår när jag och älskling tog en promenad och julklappshandlade lite här på stan, där det första advent firades ordentligt med en massa stånd på torget, orkester och sedan fyrverkerier. Sen blev det lite adventsfika med grabbarna och Lizette.
Bästaste Mysan var och hälsade på i helgen och förgyllde den. I fredags drog vi på förfest hos Joel i Malmö och sedan blev det KB. Mysan introducerades för Dansen - och älskade den. Otippat från min sida, men bara rätt. Vi hade en riktigt bra kväll och det sjukaste är att jag mådde bra dagen efter; jag var inte bakis. Det måste vara något slags världsrekord - två fyllor i rad!
I lördags så chillade vi mest innan vi började föra igen, körde lite ölspel och sånt i köket med några innan vi gick ut på krogen. Krogen var lite sådär, men förfesten var lyckad. Precis som hela min helg med min fina vän. Tidigt på söndag åkte hon hem igen och lämnade mig ensam kvar. Det blev då pizza och häng med Timmy och Kimiz i bastun innan vi som sagt gick ner och julhandlade lite. En bra helg!